acousticFieldHeader

Friday, August 17

5:45pm - Opening Remarks

6:00pm - The Greg Blake Band (60 min)

7:15pm - North Country (45 min)

8:15pm - The Lonesome Ace Stringband (60 min)

9:30pm - The Blue Canyon Boys (45 min)

Saturday, August 18

1:00pm - Rotary Park (45 min)

2:00pm - Prairie's Edge (45 min)

3:00pm - Tragically Hick (45 min)

4:00pm - The Steve Fisher Band (45 min)

5:00pm - Dinner Break & Squirrel Jam (60 min)

6:00pm - Five on a String (45 min)

7:00pm - Nomad Jones (45 min)

8:00pm - North Country (45 min)

9:00pm - The Blue Canyon Boys (60 min)

Sunday, August 19

10:00am - Gospel Open stage (60 min)

11:00am - Rotary Park- Open Stage (60 min)

12:00pm - Open stage- Youth Performance (45 min)

1:00pm - North Country (45 min)

2:00pm - Nomad Jones (45 min)

3:00pm - Five on a String (45 min)

4:00pm - The Steve Fisher Band (45 min)

*note: This is a preliminary schedule any changes to the schedule will be announced

 

 

mandolinHeader

Saturday, August 18

10:00am

  • Blue Canyon Boys - Harmony Singing
  • Nomad Jones - Fiddle Extravaganza
  • Miles and Jack - Dobro Duel
  • North Country - Mandolin
  • North Country - Bass
  • Leah Gardner - Fiddling Around

11:00am

  • Garry and Steve - Guitar Mania
  • North Country - Song Arrangement
  • Youth Band Rehearsal for Open Stage with Prairie‚Äôs Edge

6:00pm

  • Dinner Break
  • Squirrel Jam

All Ages Old Time Flash Mob on the main stage

Sunday, August 19

10:00am - Gospel Open Stage

11:00am - Rotary Park hosts Open Stage

12:00pm - Open Stage - Youth Performance

 

Descriptions and final times will be available in the weekend program. Sign Up for gospel and open stages will be posted, as well as the Squirrel Jam old time jam and youth workshops.